Tűzvédelmi előadó szakképzés online jelentkezési lap - Győr

Body: 

Általános információk:

 A képzésre való jelentkezéshez kérjük töltse ki az adatlapot, majd a "Beküldés az oktatásszervezőnek" gombra kattintva küldje el.

A jelentkezés elfogadásának feltétele a regisztrációs díj (15.000.- Ft) bankszámlánkra (10103379-60676900-01005002) történő beérkezése. A jelentkezés és a regisztrációs díj befizetésével a biztosíthatja a hallgató a helyét a képzésen. Ez az összeg, természetesen a térítési díjba beszámításra kerül.

A beiratkozást követően a tanulót folyamatosan értesítjük az adott képzés indulásáról, valamint a további adminisztrációs teendőkről. Amennyiben a csoportlétszám nem éri el a minimális 12 főt - illetve a képzést bármely okból nem tudjuk elindítani - természetesen a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük. Amennyiben a hallgató a képzéstől bármely egyéb okból visszalép, a befizetett regisztrációs díj nem kerül visszafizetésre, a képző - bánatpénzként - a szervezési költségeinek részleges fedezésére használja fel. 

Kérjük szíveskedjen elolvasni az adatvédelmi tájékoztatónkat, amelyben meggyőzödhet róla, hogy személyes adatit kizárólag a Felnőttképzési törvény rendelkezései alapján kerülnek felhasználásra.

                                                                                                                                                                                                            

Kérjük jelölje az Ön által igénybe vehető kedvezményeket!