Portálunkon keresztül hallgatóink a csoportos oktatásokon kívül olyan információhoz is jutnak, amely segíti a betegek, távol lévők sikeres felkészülését a szakképesítő vizsgákra.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a portált csak aktív hallgatóink használhatják. Amennyiben Ön nem rendelkezik regisztrációval, kérjük szíveskedjen felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársainkkal az info@feot.hu emailcímen. 

A portálra történő BELÉPÉST és a távoktatási portálon belüli ÜZENETKÜLDÉST az alábbi oktatóanyaggal szeretnénk segíteni.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A BELÉPÉSHEZ (elfelejtett jelszó, stb.)

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÜZENETKÜLDÉSHEZ


FEOT Kft.


Portálhírek

Ismét lehetőség nyílik a tantermi képzések megtartására

by Kft. FEOT -

A magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól hozott 70/2020. (III. 26.) számú rendelet 2020. MÁJUS 27. napjától a 234/2020. (V. 26.) Korm. rendelettel MÓDOSÍTÁSRA KERÜLT!

Ennek értelmében KONTAKTÓRÁS KÉPZÉS, valamint modulzáró vizsga és SZAKMAI VIZSGA a járványügyi szabályok betartásával SZERVEZHETŐ. A képzések kontaktórás megvalósítása és a vizsgaszervezés ügyintézése folyamatban van, hallgatóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a változásokról. 

A kontaktórás képzés bevezetésével a távoktatás lehetősége nem szűnt meg!

Ügyfélszolgálati irodánk - a minél kevesebb személyes kapcsolat elve mentén - zárva tart, az ONLINE vagy TELEFONOS kapcsolattartás továbbra is biztosított.

Tájékoztatás tantermi óralátogatás felfüggesztéséről

by Kft. FEOT -

A jelenlegi jogszabályi környezet ugyan még nem teszi lehetővé, de koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, munkatársaink, családjaink, hallgatóink és látogatóink védelmére, a mai naptól a személyes kontaktórákat és ügyfélfogadást átmenetileg felfüggesztjük.

A nehéz helyzet ellenére is fontos számunkra hallgatóink tudásának megőrzése és elégedettsége, ezért oktatóinkkal közösen szeretnénk felajánlani az átmenti időszakra a TÉRÍTÉSMENTES kiegészítő távoktatás lehetőségét

A tananyagok hozzáférése ezen a felületen keresztül, a bejelentkezést követően válik lehetségessé. A hozzáférés csak aktív hallgatóinknak biztosított, az átmeneti időszak alatt. Amennyiben még Ön nem rendelkezik hozzáféréssel, kérjük szíveskedjen jelezni ügyfélszolgálatunkon (info@feot.hu)

Hallgatóinkat folyamatosan tájékoztatunk a képzés folytatásáról, valamint az ezzel összefüggésben lévő változásokról.

FEOT Kft. Vezetősége

Tájékoztató koronavírus helyzettel kapcsolatos intézkedésekről

by Kft. FEOT -

Tisztelt Hallgatóink, Látogatóink!

A hatósági szabályok betartásával intézményünk mindaddig nyitva tart, amíg erre lehetősége van. Ügyfélszolgálatunk nyitva tart, de tanfolyami ügyintézéshez - a minél kevesebb személyes kapcsolat elve mentén - kérjük részesítsék előnyben az ONLINE vagy TELEFONOS kapcsolattartást.

koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk látogatóinkat a következőkről informálni, illetve a következő lépésekkel, kérésekkel szeretnénk lehetőség szerint gátat szabni a vírus terjedésének:​​​​​​​

  • Az oktatást segítő elektronikus tananyagok kidolgozása folyamatban van, ezek elérhetőségéről hallgatónkat folyamatosan értesítjük!
  • Intézményünkben még fokozottabb figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, ugyanakkor iskolánk látogatóit is szeretnénk megkérni, hogy használják a fertőtlenítésre szolgáló eszközöket és ügyeljenek az alapos kézmosásra. Ezen kívül látogatóink találkozhatnak a helyes kézmosást bemutató-leíró ismertetőkkel. 
  • Kérünk minden intézményünkben tanuló, tevékenykedő személyt, hogy CSAK AKKOR jöjjön oktatásra, ha nem köhög, nem lázas, nincs torokfájása, illetve, ha biztos benne, hogy nem kerülhetett kapcsolatba fertőzött személlyel, megelőzve illetve csökkentve ezáltal annak lehetőségét, hogy másokat is megfertőzzön.
  • A közös terekben, a közlekedő folyosókon folyamatosan fertőtlenítenek munkatársaink, ugyanez érvényes az oktatótermekben és szociális helyiségekben lévő felületekre, a kilincsekre, korlátokra.
  • Amennyiben a közelmúltban külföldön tartózkodott, (különös tekintettel Olaszország, Kína, Dél-Korea, Irán) kérjük a hazatértét követő 2 hétig ne jöjjön oktatásra. Értesítsen minket és egyeztetjük a kieső órák pótlásának lehetőségét.

További kormányzati járványügyi intézkedések bevezetése esetén, amennyiben azok intézményünk tevékenységét, mindennapi életét befolyásolják, azonnal tájékoztatjuk látogatóinkat.

Köszönjük a megértést és a segítőkészséget!

Mindannyian bízunk abban, hogy a koronavírus krízis hamarosan véget ér, addig is mi mindent megteszünk az Önök biztonsága érdekében.

FEOT Kft. Vezetősége