Rólunk

A társaság 2003. évben alakult, fő tevékenység a felnőttképzés volt. A vezetőség és a munkatársak szakmai tevékenységének elismeréseként, 2003. májusában megkapta az intézményi akkreditációs tanúsítványt, amelyet mindvégig meg is tartott. 2014-ben a  jogszabályi változásokból adódóan, az intézmény akkreditációt felváltó felnőttképzési engedélyt is megszerezte.

Felnőttképzési tevékenységet a  munkavédelmi, tűzvédelmi, vagyonvédelmi és az ingatlanszakmai területeken a Nyugat-Dunántúli régióban, főként Győr-Moson-Sopron és Vas megyében végez.

Az intézmény 2004. évben tagja lett a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének, 2005. évben alapító tagként közreműködött a „Budapest Gazdasági Főiskola és Partnerei Felnőttképzési Hálózata” elnevezésű konzorcium létrehozásában.
A 2002-es évtől kezdődően a Győr-Moson-Sopron Megyei Munkaügyi Központ által kiírt pályázatokon nyert el szakképzéseket. A 2004. és 2005-2006. évekre vonatkozóan az FMM megbízásából az NFI által, részt vett a „Lépj egyet előre” , a TÁMOP és az „Új pálya” programokban. Kialakult kapcsolatoknak köszönhetően, partnercégeken keresztül konkrét munkalehetőségeket kínál minden hallgató számára.

A szakmai vizsga megszervezésére vonatkozó engedély kiadásának és a vizsgaszervezési tevékenység ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 111/2010. (IV. 9.) Kormányrendelet alapján intézményünk az összes általunk oktatott szakképesítések tekintetében is önálló, országos vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezik.

Az oktatók és a munkatársi állomány folyamatos képzésben, továbbképzésben (andragógiai, módszertani, stb.) vesz részt a felnőttképzés és irányítás folyamatos megfelelősége érdekében. A továbbképzésekhez - szükség szerint - nagy szakmai tapasztalattal és országos elismertséggel rendelkező külső előadók nyújtanak segítséget. A jogszabályi változásokat folyamatosan nyomon követjük, és aktualizált formában kerülnek átadásra a hallgatók felé.

Az intézmény több mint 10 éve vesz részt a munkavédelmi szakemberek, tűzvédelmi szakemberek és vagyonvédelem iránt érdeklők szakképzésében és a szakmai vizsga szervezésében. Az elmúlt időszak alatt több ezer hallgatót segített a szakmai ismeretek elsajátítását követően a szakképesítés megszerzésében.

Hallgatóink megelégedettségét igazolja, hogy a nálunk végzettek több mint 40%-a visszatér további (pl. tűzvédelmi előadó, tűzvédelmi főelőadó, munkavédelmi technikus) szakképesítés megszerzése céljából.

A Vállalkozás tagjai számára olyan munkakörnyezetet teremt, amely a kívánt teljesítményt és a jó munka kapcsolattartást és munkavégzést elősegíti, biztosítja a szolgáltatás végrehajtásához szükséges munkakörülményeket, gondoskodik arról, hogy az alkalmazottak érezzék, hogy a Vállalkozás által nyújtott szolgáltatás minőségében érdekeltek, arra befolyásuk van.

A vállalkozás elsődleges célja a hallgatók elégettségének megőrzése, illetve növelése a színvonalas szolgáltatásnyújtás során.

 

A társaság 2013. évtől kezdődően szerepet vállalt - a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőrkapitányág és a FEOT Kft. közös szervezésben - évenként megrendezésre kerülő Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai kiállítás megvalósításában. Bővebben

 

A közel 15 éve működő Lánglovagok tűzvédelmi szakmai portál megmentéséért közzétett felhíváshoz azonnal csatlakozott és Ezüst fokozatú támogatói, tiszteletbeli tulajdonosi címet kapott.