Társasházkezelő

Iskolarendszeren kívüli szakképzés (OKJ: 52 814 01)

 Nyilvántartásba vételi szám: E-000914/2014/A003

KÉPZÉSI CÉL

társasházkezelő az ingatlan üzemeltetésével, fenntartásával kapcsolatban adminisztrációs feladatokat lát el. Kapcsolatot tart külső és belső partnerekkel, a közös képviselővel vagy az ingatlan tulajdonosával történő szerződés alapján jogi eljárásokban vesz részt. Üzemelteti az ingatlant, környezet- és biztonságvédelmi feladatokat lát el. Működési és tőkeköltségvetést készít. Megismeri a piaci viszonyokat. Ingatlan bérbeadási tevékenységet végez, marketing feladatokat lát el. Előkészíti és lebonyolítja az ingatlan felújítását, pályázatokat készít, ingatlanbefektetési tanácsadást, gazdasági elemzéseket végez. Megbízói szerződéses feladatokat lát el és ennek alapján javaslatokat dolgoz ki.

 

TUDNIVALÓK A KÉPZÉSRŐL

A képzésben való részvétel feltétele:

- Érettségi bizonyítvány

Képzési idő: 5 hónap

Képzés helyszíne: Győr, Újkapu u. 15.

Bizonyítvány: A tanulók a képzés sikeres befejezése után államilag elismert, társasházkezelő (OKJ-s) szakképesítést kapnak.

Jelentkezés: Képzésünkre a keretszámok betöltéséig folyamatosan lehet jelentkezni.

Regisztráció: A regisztrációs díj 15.000,- Ft, mely magában foglalja az adminisztrációs költségeket, továbbá ennek befizetésével biztosíthatja a tanuló a helyét. Ez az összeg a térítési díjba beszámításra kerül. A beiratkozást követően a tanulót folyamatosan értesítjük az adott képzés indulásáról. Amennyiben a csoportlétszám nem éri el a minimális 12 főt - illetve a képzést nem tudjuk elindítani - természetesen a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük.

 

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI

- Társasházkezelő feladatai

 

 

TÉRÍTÉSI DÍJ

A társasházkezelő szakképzés díja 56.000,- Ft, amely a regisztrációs díjat és a jegyzetek költségét is tartalmazza. Az államilag elismert szakképesítő (OKJ-s) vizsga díja 50.000.-Ft, amelyet a vizsgára jelentkezéskor kell befizetni.

A képzési idő és díj az előzetes tudásszint beszámításával jelentősen csökkenthető.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Kozma Violetta oktatásszervezőnél (96/419-479; info@feot.hu)

Kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Társasházkezelő szakképzés online jelentkezési lap