Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő

Iskolarendszeren kívüli szakképzés (OKJ: 53 341 01)

Nyilvántartásba vételi szám: E-000914/2014/A006

 

KÉPZÉSI CÉL

Az ingatlanközvetítő képzésen megszerzett ismereteken túl, ingatlanvagyon értékelést és hitelbiztosítéki értékelést végez. Ingatlanszakmai tanácsadást végez. Feladata bármely típusú üzleti ingatlan ingatlanvagyon-értékelése a hozamszámításon alapuló értékelési módszerrel, és legalább még egy értékelési módszerrel. A hatályos jogszabályok szerint, üzletszerű ingatlan értékelést kizárólag ezen szakképesítéssel rendelkező szakember végezhet!

  

TUDNIVALÓK A KÉPZÉSRŐL

A képzésben való részvétel feltétele:

- Ingatlanközvetítő végzettség

Képzési idő: 6 hónap

Képzés helyszíne: Győr, Újkapu u. 15.

Bizonyítvány: A tanulók a képzés sikeres befejezése után államilag elismert emelt szintű szakképesítést kapnak. Jelentkezés: Képzésünkre a keretszámok betöltéséig folyamatosan lehet jelentkezni.

Regisztráció: A regisztrációs díj 15.000,- Ft, mely magában foglalja az adminisztrációs költségeket, továbbá ennek befizetésével biztosíthatja a tanuló a helyét. Ez az összeg a térítési díjba beszámításra kerül. A beiratkozást követően a tanulót folyamatosan értesítjük az adott képzés indulásáról. Amennyiben a csoportlétszám nem éri el a minimális 12 főt - illetve a képzést nem tudjuk elindítani - természetesen a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük.

 

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI:

- Ingatlanvagyon-értékelő feladatai

 

TÉRÍTÉSI DÍJ

A térítési díj bruttó 139.000-Ft, amely a regisztrációs díjat és a jegyzetek árát is tartalmazza. Az szakképesítő vizsga díja 50.000.-Ft, amelyet az OKJ-s vizsgára történő jelentkezéskor kell befizetni. 

Az előzetes tudásszint mérést követően jelentős kedvezményt biztosítunk! Egyedi kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőség.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Kozma Violetta oktatásszervezőnél (96/419-479; info@feot.hu)

Kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.