Tájékoztató koronavírus helyzettel kapcsolatos intézkedésekről

Tisztelt Hallgatóink, Látogatóink!

A hatósági szabályok betartásával intézményünk mindaddig nyitva tart, amíg erre lehetősége van. Ügyfélszolgálatunk nyitva tart, de tanfolyami ügyintézéshez - a minél kevesebb személyes kapcsolat elve mentén - kérjük részesítsék előnyben az ONLINE vagy TELEFONOS kapcsolattartást.

koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk látogatóinkat a következőkről informálni, illetve a következő lépésekkel, kérésekkel szeretnénk lehetőség szerint gátat szabni a vírus terjedésének:

  • Az oktatást segítő elektronikus tananyagok kidolgozása folyamatban van, ezek elérhetőségéről hallagatónkat folyamatosan értesítjük!
  • Intézményünkben még fokozottabb figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, ugyanakkor iskolánk látogatóit is szeretnénk megkérni, hogy használják a fertőtlenítésre szolgáló eszközöket és ügyeljenek az alapos kézmosásra. Ezen kívül látogatóink találkozhatnak a helyes kézmosást bemutató-leíró ismertetőkkel. 
  • Kérünk minden intézményünkben tanuló, tevékenykedő személyt, hogy CSAK AKKOR jöjjön oktatásra, ha nem köhög, nem lázas, nincs torokfájása, illetve, ha biztos benne, hogy nem kerülhetett kapcsolatba fertőzött személlyel, megelőzve illetve csökkentve ezáltal annak lehetőségét, hogy másokat is megfertőzzön.
  • A közös terekben, a közlekedő folyosókon folyamatosan fertőtlenítenek munkatársaink, ugyanez érvényes az oktatótermekben és szociális helyiségekben lévő felületekre, a kilincsekre, korlátokra.
  • Amennyiben a közelmúltban külföldön tartózkodott, (különös tekintettel Olaszország, Kína, Dél-Korea, Irán) kérjük a hazatértét követő 2 hétig ne jöjjön oktatásra. Értesítsen minket és egyeztetjük a kieső órák pótlásának lehetőségét.

További kormányzati járványügyi intézkedések bevezetése esetén, amennyiben azok intézményünk tevékenységét, mindennapi életét befolyásolják, azonnal tájékoztatjuk látogatóinkat.

Köszönjük a megértést és a segítőkészséget!

Mindannyian bízunk abban, hogy a koronavírus krízis hamarosan véget ér, addig is mi mindent megteszünk az Önök biztonsága érdekében.

FEOT Kft. Vezetősége

csütörtök, május 14, 2020 - 02:00